Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Zirkzee Bouw: de dakdekker voor Leiden en omstreken

Een dak boven uw hoofd is zo vanzelfsprekend. Maar op een dag blijkt de goot verstopt te zitten, ontdekt u lekkage op de zolder of zijn een aantal dakpannen broos geworden. Geen paniek, met de vakkundige dakdekkers van Zirkzee Bouw uit Leiden staat uw dak straks weer als een huis.

‘Niet mare jûh, de Mare ligt achter de Haarlemmerstraat’

Laat ons accent u niet om de tuin leiden. Al meer dan 20 jaar is ons motto: niet praten maar doen. Wij zetten namelijk alles in het werk om uw dak weer in perfecte staat te brengen. We steken onze handen uit de mouwen om uw dak te leggen, onderhouden of repareren .

Tegen een (wind)stootje
Ons werk begint met goed vakmanschap en kwalitatieve materialen. Het eindigt met geweldige service en perfecte afwerking. En een geweldig vernieuwd dak natuurlijk. Wij gaan pas weg als alles netjes op zijn plek zit en de materialen goed verankerd zijn, zodat uw dak weer bestand is tegen het soms onstuimige Nederlandse weer. ‘En de troep?’ horen we u denken. ‘Welke troep?’ is ons antwoord. Want wij zorgen voor de afvoer van oude bouwmaterialen en laten alles even netjes achter als we het aantroffen bij aanvang van de klus. U heeft er geen omkijken meer naar.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

24-uursservice

Een lekkage ontdekt? Dat komt rauw op uw dak vallen. Om verdere schade te voorkomen, wilt u de lekkage snel verholpen hebben. Gelukkig zijn wij er. Kiest u voor Zirkzee Bouw, dan kiest u voor een snelle 24-uursservice. Of u nu ’s nachts wakker schrikt of in het weekend iets opmerkt, wij zijn dag en nacht beschikbaar op 071- 5898906.

dakrenovatie; dakonderhoud

Dakbedekking

Gaat u voor een kunststof of bitumen dak? Zirkzee Bouw legt elke gewenste dakbedekking.

Lees meer

Dakonderhoud

Om lekkage en schade aan uw dak, goot en schoorsteen te voorkomen, biedt tijdig onderhoud uitkomst.

Lees meer

Isolatie

Koelte in de zomer en warmte in de winter: wij zorgen voor de perfecte isolatie van uw huis.

Lees meer

Lekkage

Lekkage aan uw dakkapel of na afgewaaide dakpannen: met onze 24-uursservice is de schade snel verholpen.

Lees meer