Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

De juiste dakbedekking voor uw huis

Uw droomhuis wordt - as we speak - gebouwd en u gaat een keuze maken in de dakbedekking. Of u bent juist van plan de dakpannen van uw huidige woning te vervangen. Maar welke bedekking is het beste? Zirkzee Bouw uit Leiden adviseert u over de mogelijkheden.

Oplossingen op maat

EPDM, leer, leisteen, ecologisch, keramisch of kunststof: er is een groot aanbod in dakbedekkingen. Welke dakbedekking in uw situatie de meeste voordelen biedt, is afhankelijk van het soort dak en uw specifieke wensen. Daarnaast moet u ook de mate van isolatie en het lood- en zinkwerk niet vergeten. Kunt u wel wat deskundige hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Wij komen naar u toe om samen met u de mogelijkheden te bespreken en de meest voordelige aanpak te bepalen.

Offerte op maat
Deze oplossing leggen wij u voor in een geheel vrijblijvende offerte . Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en beslist u op uw gemak over uw dak. Na uw goedkeuring gaan we direct aan de slag met de snelle, efficiënte en betaalbare vernieuwing van het dak.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Monumentale panden

Met onze jarenlange ervaringen worden we door diverse Verenigingen Van Eigenaren ingeschakeld voor het renoveren van daken bij oudere panden, klassieke herenhuizen of monumentale woningen. Onze dakdekkers uit Leiden knappen deze gebouwen weer op, waarbij de uitstraling en historische waarde behouden blijft.