Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Lekkage, geen blamage met onze dakdekkers uit Leiden

Afgewaaide dakpannen, beschadigde muren, gebroken ruiten of lekkage. Met stormschade zit u al snel met de handen in het haar. Want wat gaat reparatie wel niet kosten? Nou, met Zirkzee Bouw uit Leiden helemaal niet zoveel! Onze dakdekker voert snel en accuraat de nodige reparaties uit, voor een fijne prijs.

24/7 bereikbaar: 071 - 5898906

Lekkage aan uw dak wilt u zo snel mogelijk laten repareren. Niet zo gek, want lekkage veroorzaakt overlast en kan zelfs nog meer schade aan uw dak veroorzaken. Hoort u ’s nachts loszittende dakpannen of ontdekt u in het weekend een plas water op zolder? Voor (nood)reparaties aan uw dak komt Zirkzee Bouw altijd direct naar u toe. Onze dakdekkers uit Leiden zijn gespecialiseerd in het vakkundig repareren van diverse schades. 

Geen voorrijkosten
Wat ons beweegt is het afleveren van betrouwbare kwaliteit. En uw haastige belletje natuurlijk. Want wij snellen uw kant op zodra u ons informeert over schade. Bang voor hoge kosten? Niet bij ons. We bespreken de kosten voordat we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Daarnaast brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Zo houdt u de kosten voor reparatie in de hand.

Contact opnemen

Lekkage dakkapel

Heeft uw dakkapel lekkage? Dat is geen pretje, want vocht kan al snel grotere schade aan de rest van uw huis veroorzaken. Daarom wilt u het liefst dezelfde dag nog een specialist in huis halen. Dat komt mooi uit, want dat zijn wij. We komen direct naar u toe om de schade op te nemen en te repareren. Indien nodig vervangen wij dakpannen of voegwerk en repareren zinken of loden dakgoten.

Lekkage schoorsteen

Om verergerende schade te voorkomen is snelle actie vereist bij het oplossen van een lekkage aan de schoorsteen. Een dakdekker van Zirkzee Bouw uit Leiden haast zich naar u toe om de omvang van de lekkage vast te stellen. Afhankelijk van de aard van het probleem, vernieuwen we onder meer het voeg- en loodwerk of impregneren we de schoorsteen.

Stormschade

Nederland kent onstuimig weer. De ene dag schijnt de zon flink en is het windstil, de andere dag valt de regen met bakken uit de lucht en kom je in de storm haast niet vooruit. Ook uw dak heeft het hier zwaar mee. Ontdekt u stormschade? Dankzij onze jarenlange ervaring is er geen enkele stormschade die we niet deskundig kunnen oplossen.