Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Flink besparen met tijdig onderhoud

Een volledig dak laten plaatsen of vervangen, het kost meestal toch aardig wat. Laat u uw huidige dak bijtijds onderhouden, dan kan dat u veel geld besparen. Na renovatie stijgt bovendien de waarde van uw huis. Een win-winsituatie.

De werkzaamheden van onze dakdekkers uit Leiden

Even de dakpannen controleren? Onze werkzaamheden reiken veel verder dan dat. Zo lopen we de hele constructie na, controleren we de bekleding en bekijken we de regenpijp en schoorsteen. Natuurlijk houden we ook het lood- en zinkwerk en eventuele timmer- en metselwerkzaamheden in de gaten. Komen we onregelmatigheden tegen? Dan stellen we u daarvan op de hoogte en maken we een offerte voor u op. Vervolgens gaan we aan de slag, zodat uw dak weer zo goed als nieuw is.

Kwaliteit
Om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, maken onze vakkundige dakdekkers uit Leiden gebruik van de modernste materialen. Uiteraard denken we ook aan het kostenplaatje: wij gaan voor duurzame en onderhoudsarme oplossingen. Zo heeft u veel langer plezier van uw dak en hoeft u er niet meer naar om te kijken.

Wilt u meer informatie over dakonderhoud of direct een van onze dakdekkers uw dak laten controleren? Bel: 071 - 5898906 .