Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Van een Leijûh dakje

Een goed geïsoleerd dak verdient zichzelf terug

Een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter, heerlijk. Maar als de isolatie van uw dak niet naar behoren werkt, gaat veel van die koelte of warmte juist verloren. Gevolg? Meer kosten aan de airco of verwarming. Daar weten de dakdekkers van Zirkzee Bouw uit Leiden gelukkig wat op.

Een comfortabel gevoel

Dakisolatie is een belangrijke manier om het huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Met een goed geïsoleerd dak bespaart u jaarlijks veel euro’s aan stookkosten. Net als bij de grote keuze in dakpannen is er ook in dakisolatie veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan hardschuimplaten, glaswol, steenwol of aluminium noppenfolie. Welk materiaal u kiest, wordt mede bepaald door het type dak. Voor een hellend dak leent bepaald isolatiemateriaal zich beter dan voor een plat dak, en andersom. Daarnaast kunt u zelf ook uw eisenlijstje nagaan: misschien wilt u wel geluiddempende isolatie of een verwarmde zolderruimte.

Onze dakdekkers aan het werk
Het kiezen van geschikte dakisolatie voor uw woning is dus niet zo makkelijk als u misschien had gedacht. Maar daar zijn onze dakdekkers voor. We komen bij u op locatie (Leiden en omstreken) om het huidige dak en de eventueel aanwezige isolatiematerialen te bekijken. Daarna bespreken we met u de mogelijkheden, adviseren we u over de beste oplossing voor uw situatie en gaan we direct aan de slag.

Wist u trouwens dat dakisolatie bijdraagt aan het voorkomen van lekkage? Dat is nog eens een aangenaam gevoel.

Voor meer informatie over dakisolatie of een vrijblijvende offerte belt u 071- 5898906 .